Wednesday, February 15, 2012

U sondol U pay !

aku mmg anti gile ngan org bawak kete suke sondol dekat2...ape hal...tula keje kul8 pergi keje kul8...cmne tuh?mmgla ko bwk kete mcm pelesit ngeekkk...cuba la belajar manage waktu tuh...lau ko ter sondol mmg nk kene la kan...da le tu bkan kete aku...kete akak aku...adoii...kdg2 da tekan sampai 80 90...tu da kira laju la bg aku kat jalan kampung...kann...lau ko nk laju lagi...g la potong...tu pon kalau lepas la...g mati sorg2..

tapiiii...aku lagi bengang lau org depan bawak slow tahap kura2...40 jek ko bawak?ko bawak kete ke bawak kete sorong nih?konfius aku...pastu siap himpit2 tepi suh aku potong...gile ke ape nk suh aku potong kt jalan sempit corner2... dear pakcik/makcik...sila tekan minyak sampai 60 pon da ckup da...xmati pon...ok..

notatangan: lau nk tau korg tu jenis penyabar ke x...sila drive kete...sekian...=)

4 comments:

MiSs TOrA said...

haha..stuju sgt klo tora mmg tatau la sabar ka x..hehe depends on situation la tp klo drive mmg mulut tak penah diam la mrah keta tu mrah keta ni heehehe..

kura-kura said...

terasa saye yng suke bwak 40 je

+dieabella+ said...

miss tora: tau xpe...bila drive sume perangai buruk keluar...hehe

kura-kura: jgn bwk slow sgt...kne consider org laen jugak k...=)

nonie_afnie said...

Alhamdulillah saya seorang yang penyabar di atas jalan..mulut akan diam je bila ade kereta yang mencilok sana sini..kita hati2 macam mana pun tapi takde maknanya kalau pengguna jalan raya yang lain tak hati2..kadang2 bukan salah kita pun kita kena sondol..apa2 pun sebelum memulakan perjalanan mintak dipermudahkan oleh Allah dan selamat sampai ke destinasi yang kita tuju..