Thursday, December 15, 2011

WISHLIST 2012!

1st time aku nak wat wishlist nih...buang tabiat jek raseye...haha...aku kan da keje...so boleh berangan lebih sikit...aku da pk beberapa benda yg aku nak beli...jom layan!

1- kereta...wajib!


bila da keje nih...wajib la ade kete kan...skang nih aku gune driver jek...aka abg aku...hehe..xsabau nk beli kete sndri...rase2 ye plg berbaloi lau aku beli persona kan...ke saga flx se...mane2 jela...janji harga ok...

2- nak keje gov boleh x?




sgt sgt penat keje skang nih....aku harap taun depan aku leh dpt keje gov...kpli ke jabatan ke...mane2 jela...janji gov...gaji berbaloi...hidup kompom2 stable...


3- handbag/purse/baju yg branded


mase zaman study dlu...kalau beli barang pape..mst beli yg murah2 janji cantik...so aku harap pas da keje nih...boleh la nak beli barang2 yg berjenama skit...hehe..nak shopping sepuas2nya...enjoy!!!


4- akhir sekali...aku harap dalam masa 2tahun nih...aku da dpt keje yg tetap...hidup da stable...insyaallah...fighting!!!

Align Center

6 comments:

EnciK AxixOu said...

same la kite . baru g usha persona ptg td . taun depan leh wt kuo dh. haha

thomas said...

wah!dah ada list,ada matlamat,
moga2 tercapai.

APAN said...

kawen lom ada dlm perancangan lagi tuh.haha...

+dieabella+ said...

encik axixou: aku nak plat mcd xsempat da raseye...hehehe

thomas: harap2 tercapai...tq...=)

apan: kawen lame lg...aku nk enjoy puas2 dlu...hahaha

Seri said...

banyaknya wishlist tu...banyakkan berusaha...lebihkan menabung...mesti terlaksana nanti....

Apik Pehe said...

apik pun nak cari keje kerajaan gak