Thursday, October 13, 2011

my crush.....=p

sebenarye ade satu rahsia aku nk bocorkan kt korang sume...
smlm aku ade buat entri aku dpt jadik guru ganti kan...
mase aku daftar diri kt pejabat....
aku jumpe senior yg aku minat mase f4 n f5...terkejut gile!!!
dia pon tkejut tengok aku pandang dia nampak mcm pandang hantu...hahaha
siyes maluuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
dlm hati aku cakap...ya ALLAH...nape mesti sek sama ngan dia...whyyyyyyyyyy???
n bende yg aku paling malu ialah aku ade fb dia...damnnn!!!
aku rase cm nk remove skang jek...
tp nmpk sgt pulak aku minat dia kan (skang da xminat da)...
argghhhh mmg nmpak stupido skang nih....
da 3hari aku ngajar kt sek tuh...
tempat dia kt blkang aku....
selamaaatt sbb aku xyah pandang muke dia...thanx god!haha
sepatah haram pon aku xde ckp ngan dia...
padahal ngan cikgu laen pon aku xckp sgt pon...hahaha
n dia pon jenis laki yg malu2...hehehe
n tadi aku nk masuk kelas...
demm lg skali...dia yg dalam kelas tuh...
pastu mse nk exchange kelas...
he said something raseye...
tp aku trus masuk kelas xpandang lgsg kt dia...hahahaha!
nampak bodoh gile kan......argghhh!!
rase mcm nk terjun banggunan jek skang!!!
aku harap sgttttt dia xkenal aku langsung!


notatangan: sape2 yg ade crush...sila duduk diam2...pandang dari jauh jek ok!

9 comments:

UYC said...

tu name nye ada jodoh la tu hahaha :D

sis92 said...

hehe ala tak lama lagi ehem2 la tuh:)

EnciK AxixOu said...

dh leh ajk mkn sesame 2..

e-dayah said...

bella ko dah x mnat kan..so bagi kat akue je la..kehkehhh

Hidayati said...

Wah..., cinta akan berputik ke ye. Tulislah update mamat ni lagi ye.

p/s: Teringat zaman bercinta dulu. Bukan sorang ye... ngan 3 sekali. Ni pasal nak pilih yang paling serasi & sesuai utk dijadikan husband. Maklumlah, kita ni bakal hidup ngan dia sepanjang hayat.., insya'Allah.

APAN said...

haha...rezeki ko la dpt jumpa kekasih lama.ajak la tengok wayang sekali.mana tau, cinta lama, mekar kembali.haha...

tiefazatie said...

haha..jodoh korang la tue..hehehe

Ms.miera Tulip said...

pergh bella.. dah mcm cerita novel nih.. ahahha

+dieabella+ said...

uyc: jodoh la sgt...=p

sis92: xde pape pon ngan dia...hehe

encik axixou: haha...motif sgt nak ajk mkn sama2...

dayah:wei dia nsem gilak...mne leh pass kt ko...haha

hidayati: yup...kene check satu2...hehe

apan: haha...jth saham aku nti..hehe

tiefazatie: haha...xdela...

miera: yeke?leh publish nih..hehe