Wednesday, October 19, 2011

he is the one...=p

ok...nih sambungan entri b4 nih....
pasal my crush yg xbape nk crush...hehe
since dia masuk sek aku mase lower six...
mmg aku da minat gile2 kt dia...
dia mmg taste aku...forever n ever!haha
mase tu aku suke tgok style dia...
muke dia+baju dia+rambut dia+janggut dia...
sume taste aku!ensem gileeee!!!
mst nti bakal bini dia cun gilak kan...uwaaaa..
n now aku da keje sama sek ngan dia...
semalam aku TERpandang dia...
xberubah langsung..stay ensem stay charming!!cair!!haha
n arinih aku ade wat bende bdoh depan dia...argghh!
mcm ni ceritaye....
kelas sebelah yg aku masuk tuh bising gile...
then aku tgok jadual shub be dia yg masuk...
dlm hati aku ckp dia nih terlupa nk masuk kelas ke..
aku dgn konfiden ye nk g kelas sbelah bajet nk suh budak panggil dia...
sekali dia da ade dlm kelas tuh..
aku pandang dia..dia pandang aku...
dia terkejut aku lagi terkejut..bodoh gile!
rase mcm nk hantuk jek kepala kt dinding...arghh!
aku da nak lupe da kat dia da....
nape dia tetibe mucul balek dlm hidup aku...whyyy?
gile meroyan sorang2...
kalau la dia tau ape ade dlm hati nih??=))))))
(AYAT NK KENE PELEMPANG)


notatangan: hati terseksa...=p..gedik nk mampos...haha

5 comments:

Umie Artoqiemie said...

wewit :P

Bit Zamri said...

hahahah!!! wah3...bellaaa mucusss.. :)
ehemm2..itu namanya jodoh bukk!!! apa lagi...

Mawar berduri said...

hehe entah2 dia pn simpan minat dlm diam2 sma ngn bella gak ^_=

Ms.miera Tulip said...

hahahha..... memg jodoh ko kot... kekekeke.. :)

+dieabella+ said...

umie artoqimie: hehe...

epa: ape ape?haha

mawar berduri: haha...kalau la btol...haha

mira: jdoh la sgt...hehe