Tuesday, September 27, 2011

IJAZAH SARJANAMUDA SAINS DENGAN KEPUJIAN (BIOLOGI)

alamdulillah...
da selamat berkonvo...


tribute to ABDULKARIM BIN MOHAMED SAAID DAN SALIHA BINTI ABU...this is all 4 u...just 4 u!


banyak gile pix nak share nk korang sume...
sila tengok sampai muntah!
baru perasan xbyk pix ngan mak n ayah...
xpe2...gambar studio ade...xsabar nk tengok!=)



koleksi bunga...thanx mak!



neves gile!Yang Mulia Tuanku n9 turun mase sidang aku...so lucky!



muke berlagak gile!hahaha



b4 masuk DECTAR...




sume budak2 animalista!korang mmg bes!



ngan dak diea dekat pintu masuk ukm...




my besties at ukm..thanx korang layan perangai aku yg bengong nih...=p




again..go go budak haiwan!hehe



dak diea+my sis+aku...3beradik konvo...mak aku siap sebak...syg mak!



UKM...mengilhamkan harapan,mencipta masa depan!



ngan mak n ayah...time ni lah angin nak sempoi2 bahasa...adoi!



ngan ayah dekat pintu gerbang UKM...



keadaan dalam DECTAR..


notatangan: tengah tunggu gambar studio+gambar photoshoot...!



20 comments:

BezBuddy said...

xpuas tgkp gmbr...uwaaa

caliph shuriken said...

selesai sdah, hikk...

budakijaupendek said...

congrats!

LadyBird said...

awak.. kos kite samela.. :)..
congrat2..

Hidayati said...

Tahniah.

♥ norlida ramli ♥ said...

congratz :)

orang muo said...

Tahniah dah graduan :)

APAN said...

konvo gak akhirnya...tahniah sis...3 in 1 tuh... :_

Kalamhati said...

tahniah!=)

Abu Luqman said...

tahniah bella

orang muo said...

Tahniah dah graduan

+dieabella+ said...

TQ SUME!=)

are_lin@yu said...

salam..ayu ingin bertanya awak dulu graduan UKMkya?saya baru nk sambung study..nk tnya di ukm ada pjj tak?ssh tak kos ni??maaf ya mengganggu..

faralya rahamat said...

salam, sy nak tanya dlm course ni belajar apa n dapat kerja apa sbnarnya? biologist tu cm ne sbnarnya? hope akak dpt reply ASAP. thanks :)

faralya rahamat said...

salam, sy nak tanya course ni belajar apa sbnarnya n prospek kerja dia cm ne? biologist tu mcm mana sbnrnya? hope akak dpt reply ASAP sbb sy tgh isi upu ni. thanks :D

Jib Hyourinmaru said...

best x course ni? byk kerja lapangan ke

nurcahaya kemaafan said...

Assalamualaikum kak. Saya nak tanya.. untuk kos ijazah biologi dengan kepujian.. apa cobtoh kerjaya dia?

Unknown said...

Salam..major biologi dkt ukm ni sama ke dngn pure biologi sbb sy nk apply mybrains..dye nk subjek tulen je..n ada syarat khusus ke nk apply.

Nur Amirah said...

Salam..major biologi dkt ukm ni sama ke dngn pure biologi sbb sy nk apply mybrains..dye nk subjek tulen je..n ada syarat khusus ke nk apply.

Caroline said...

http://168berita.blogspot.com/2017/05/taipanqq-truk-menyelonong-di-lampu.html

Kami tantang para bos semua yang suka bermain kartu
dengan kemungkinan menang sangat besar.
Dengan minimal Deposit hanya Rp 20.000,-
Cukup Dengan 1 user ID sudah bisa bermain 7 Games.
Kami juga akan memudahkan anda untuk pembuatan ID dengan registrasi secara gratis.
Untuk proses DEPO & WITHDRAW langsung ditangani oleh
customer service kami yang profesional dan ramah.
NO SYSTEM ROBOT!!! 100 % PLAYER Vs PLAYER