Monday, August 22, 2011

my next aim!!


skang nih aku da xtahan da...
aku nak jugak tukau hp...
no matter what!!haha
n semalam aku tengok drama korea 'my fair lady'..
then aku carik la hp yg ade dlm drama tuh (lau korg perasan dlm drama korea mst sume pelakon gune hp yg same-sponsor le tuh)
nama hp nih hp lollipop...
sgttttttt comey....
menanges aku tgok hp nih...nak!!!
so aku akan kumpul duit raya nak beli hp nih...yeahh!!



aku prefer wane biru kot...my fav colour...=)



hp korea sume comey2 kan...



big bang kan nih?


notatangan: sape de pakai hp lollipop...??

8 comments:

ninie_azriena said...

emm..ninie dah nak beli dah aritu tau..tp bila dpt tau function dia dari jurujual tu, rasa kecewa juga sebab tak berapa best..tapi bntuknya mmg menggoda jiwa dan raga..lagi2 yg pink..adeh =__=

APAN said...

sebab tengok drama korea pun boleh smpai nak beli phone ye ko ni.haha...

tpi LG je tu...x femes mne pun.leklok la pilih/dorang yg dlm drama tu xpe la.dpat free ma...ko kene beli sendiri...tengok2 nanti hampeh je.huhu...

* HeeBum * said...

big bang la tu... hehe :D
dorg siap ada lagu lolipop ni..

apik pehe said...

boleh2..kerat dua nanti ek mek..hehehe

Ijah EmoTemo said...

heee , ijah pun tgh teringin nk tukar hp ni -___-' tp baje tak cukup. uwaaaa

Ain said...

cumelnya fon tu. function dye best ke kak ?? camera dye bape gig ek ?? ouh tertarik gitu :O

+dieabella+ said...

ninie_azriena:function dia mmg bese jek...xde wifi sume...tp aku mmg nk beli sbb dia lawa jek...hehe

apan: aku mmg cpt terpengaruh pon...hehe...bkn ape...aku mmg tgh usha hp flip kan...so jumpe yg nih...siyes comey tau...wajib beli...haha

heebum: siyes?xlayan sgt band korea...layan drama jek...hehe

apik pehe: nak kerat 2 harga pon kene bahagi 2 la eg...=p

ijah emotemo: ala xpe...tunggu raye...mst bajet tibe2 jadik cukup...hehe

ain: function dia sgt basic...xde wifi pon...camera xsure la bape...mmg xleh expect lebih2...hp nih cantek luaran jek...hehe

caliph shuriken said...

pnah tgk citer ni dulu.. hp ni fancy2 gitu, tapi specs biasa2 jaa, huh...