Saturday, June 25, 2011

stress at work!

ari tuh aku ikut encik A g balek pejabat...
pastu dia ajak masuk bilik meeting...
korg bayangkan org laen tgh meeting...
tetibe aku dok nyebok skali....
malu gile wei...jatuh saham!
tp aku tgok dorg meeting mcm xformal jek..
bincang2 mcm tuh jek...
tetibe encik M taye aku...
kalau saya nk kacukkan rusa Timorensis dgn rusa Axis axis boleh x?
encik M nih ade byk bela rusa...kaya wooo!!
pastu aku cakap la...
naturally mmg dorg xkan mating mcm tuh...
kalau nk jugak..gunela in vitro..
aku pon tperanjat aku leh jawap mcm tuh...LOL!
sume pegawai pandang aku ok..
pastu de sorg cik A taye...
nape lak xleh mating...kan rusa jugak...
pastu aku cakap la...
da spesies laen...dia kenal spesies dia...dia xkan mating ngan spesies laen...
pastu dia taye lagi 'TAU X BAPE NO CHROMOSOME RUSA TUH?XTAU KAN'
aku geleng ar mmg aku xtau pon...
tp motif nak ckp cmtuh...
lau ko taye org yg gifted genius mcm einstein pon...tah2 dia pon xtau...
ape ke bengap la ko nih....
ko saje nk tunjuk aku nih bodoh kan...
siap pesan kat aku xyah keje kat veterinar..
siyes nak tergelak...
dear cik A...dun worry...i wont take ur position...sigh!


notatangan: aku sgt selesa keje dgn rusa dpd manusia!

8 comments:

BezBuddy said...

serius annoyed gle ngan org tu...mcm la keje ko tu hebat sgt...bosannnnnn

syrupmasin said...

perghh..mintak kaki org tuh :D

APAN said...

haha...

Umie Nadhirah said...

Ekekekekkekke~

Wanie said...

apehal ngan cik A tu?
sabo je la..
mesti garang kan die tu..

apik pehe said...

hahaha..dia dengki la tu sbb dia tak tahu paper..hahaha

caliph shuriken said...

biasa laa dlm meeting cmni ada ahli yg amik kesempatan tunjuk bgus depan ahli lain.. pada hal dia x tau sgt pun..

p/s: lain kali ckp x bole kacuk sebarangan nti rusa tu btukar jadi zombie atau dinobot, hukk...

latest en3: ada apa dengan botol mineral

Awan said...

biasala mulut org...sbr je la