Thursday, April 21, 2011

lelaki bawak handbag...motif??

aku xtau la nape aku sakit mata sgt bila nampak lelaki bawak handbag pmpn...
xkesah la kapel ke da kawen ke...geli siot!!
sori la lau sesape terase...
xleh nk buat ape la...(geleng2 kepala)
ape motif eg nak bawak handbag pmpn?

1.romantik ke???
bagi aku xromantik langsung...mase bercinta boleh la ko sanggup bawak handbag pmpn tuh...da kawen sok...bini ko tinggal kat belakang...budus!

2.elak dari peragut???
bajet lau laki yg bawak handbag pmpn tuh...duit pmpn tu selamat la kan...peragut xberani nak ragut...r u sure??ke laki ko tuh yg salu 'ragut' duit ko...aku slalu nampak laki nk bayar amik duit dpd purse pmpn..ko xmalu eg??hampeh!

3.kurangkan bebanan???
bajet handbag awek ko berat berkilo2 sampai ko xsanggup nk tengok kan...pastu ko tolong la kepitkan kt ketiak ko tuh...so sweet!!!(muntah)..cuba ko tengok pulak married kapel....bini dia dukung kiri kanan anak dia...tangan pegang plastik yg bguni2 tuh...n guess what?laki dia pegang plastik watson jek!ko memang laki xguna!hipokrit!!


tolongla jgn kepit handbag pmpn...
HODOH tau x!
nak termuntah aku...
pergi mane2 ade jek sekor 2ekor wat cmtuh...
nampak macam pondan pon ade gak...
salu pmpn yg suruh ke laki tuh yg rela nk bawak eg??


notatangan: sape setuju sila angkat tgn mcm saya!=p

13 comments:

Adam Haiqal said...

entry kita serupa...:)

http://neodanish89.blogspot.com/2011/02/lelaki-bawak-handbag-gurlfriend.html

thomas said...

mungkin dia nak ikut kau org kot.

.::WaNiE::. said...

aku suke bwk beg sendiri sbb beg mcm poket doraemon segala natang nk bwk.

eh tapi apsal kau tak include lagi satu benda

ni bos aku ni bukan bwkkan org punye, dia senirik ada henbeg. beg clutch ok..shining2 lagi. dia kepit2..kemain kalah ppn yu =.='

Wyna Nubies said...

ayh wyna slalu pegang handbag mak sy kalau mak sy nak beli something...romantik apa? hee~
wyna tgk okay jer.. :)

Cik Bucken said...

hohohoho...henbeg berattt tuuuu, klu nmpak die ambik duit dr henbag, myb tu brg awek die, awek die taknak die byrkan, =P pk positif..tetibe ur boyfie nk bwkkan henbeg cemane..kehkeh=P

apik pehe said...

hhaha..ppuan yg suh,,kerana syg,,semua kena buat..hahaha

e-dayah said...

akue suke tgk laki bw hndbag makwe die nmpak suweet sgt ;)

+dieabella+ said...

adam haiqal: hehe...tersame pulak...

thomas: tula psl..

wanie: bahaya dpt bos cmtuh...haha

cik bucken: aku xkan suh laki aku bwk..ok2...think +ve...hehehe..=p

apik pehe: aikk mcm penah kene jek...=p

dayah: bwk barang aku leh terima...ni kepit handbag...mcm nyah jek...haha

apik pehe said...

hahaha..penah kena laa..tapi naseb bek si dia x bawak hanbag kt lengan tuh..hahaha

APAN said...

ermmm...ko ni terlalu prejudis la kat lelaki...
ade sejarah hitam ke ni? haha...
aku nak komen pun x tau...
lom de pengalaman gitu lagi...
bagi aku...selagi dorang buat tu bersebab ok je...
aku pun x tau...
haha...

+dieabella+ said...

apik pehe: nsb baek xwane pink...=p

apan: mne de prejudis..tu pdgn aku jek...xsesuai pd pdgn mata aku...=)

APAN said...

oh...aku lupe ni blog ko.haha...

Endik Eko Saputro said...

saya jual handbag, kalu ada yg mau sila mampir www.enkosa.com