Wednesday, April 27, 2011

kepuasan tahap maximum!

alhamdulillah....
sume bende da lepas...
viva+tesis+final exam...
wei orang kg!!aku da abis degree la wei!!hahaha(ketawa riak)
da lame terbiar aku puye blog nih...
meh aku nak cite satu2...hehe



pix nih mase viva...b4 viva...rase mcm nak mati jek wei...rela!haha..tgok muke mbe aku pucat gile..aku pon peace mcm xikhlas jek...haha..nsb baek sume ok..tq dr F...!



bila aku da dapat tesis berjilid kat kedai...aku rase dunia nih aku yg puye...over x?haha...rase lega sgt...nak2 bila ade name sendiri kt tesis tuh...rase terharu sampai nak nanges...hoho..sila google COCCINELLIDAE tu ape...hehe...aku wat research psl binatang tu la..=)



double degree..hehe...ni pulak ngan tesis dak diea...insyaallah ktorg akan grad sama2...ngan akak aku yg amik master sekali...bes ye!!cant wait!boleh x nak nanges mase amik ijazah tuh?gelabah gile...bukan ko dapat doktor falsafah pon nabila oi...haha


notatangan: syukur x terhingga...alhamdulillah...=)

17 comments:

thomas said...

wah! Buat research pasal ladybird ni.

Mas Aziana Othman said...

macam kenal lah kawan awak yang tudung unggu tu.hazwani ke namanya?

Make Your Own Words™ said...

tahniah!!smbung mster lak lpas ni..hehe

*lmbt lg nk hbis dgree..huhu

anyway tahniah!

BezBuddy said...

gmbr tesis kite cntik kan?xsabau nak tnjukkn kat mak..hehe

Yua said...

besnyer.. congratz..

caliph shuriken said...

congratz ^^

latest en3: antara Mentor & AF

apik pehe said...

tahniah sbb semua dah lepas..hehe..

+dieabella+ said...

thomas: yup...ladybird yg comel...=)

mas aziana othman: hehe..bukan...name dia mimi...

make ur own words: tq..isyaallah...=)

yua: tq...=)

caliph shuriken: tq...=)

apik pehe: tq...=)

jaya jr said...

wah,bes laa da abis degree..tahinah2

NARDtheNERD said...

uiyyyo.
bahasa malaysia tesis kau.
aku buat abstrak dalam BM pun tanya google translate.
HAHAHA.

+dieabella+ said...

jaya jr: tq...=)

nardthenerd: tau xpe...susah gle wei nk translate satu2...aku rase aku leh mtak keje jadik translater...haha

Eel said...

macam menakutkan je buat tesis ni..

tricksrex said...

eh degree pon takde hal nak nanges
hasil usaha kita jugak tuu
hehehe

congrats!

+dieabella+ said...

eel: haha...mmg scary pon..

tricksrex: tau xpe...nak nanges meraung2 la...hahaha...tq..

APAN said...

hoho...menda pe lak viva viva ni...
camtu ke rupenye tesis...
ingat tebal lagi sebelom ni...
haha...

tahniah2!

+dieabella+ said...

apan: ala viva ni mcm prsentation ko puye tesis...nti ade 2 3 lecturer komen2 pasal tesis ko...tkt gile!!hehe..aha...tula tesis aku..=)

APAN said...

oh...cam presentation la ni...
nme nak gempak2 je....
haha...