Tuesday, March 29, 2011

rase macam.........


dsebabkan keterlaluan bz aku skang nih...
aku xleh nak update entri baru...
sebab otak yg salu aku gunekan utk pk nk taip entri telah digunakan sepenuhnya utk buat tesis...
so skang nih aku rase mcm berdose jek bla xupdate...haha
rase bersalah pon ade gak...
xtau nape aku pk n rase cmtuh...haha
tunggu next entry aku ari jumaat nih k...
tunggu lepas aku submit tesis...
merdeka!!!!
cepatla jumaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


notatangan: walaupon xupdate...tp setiap seminit nk bukak blog...pe cer??=)

6 comments:

Ra-kun lari-laRIAN said...

hehehe.. good luck ya ^^

NAS :) said...

haha.same la kite.klaw boleh tiap mase nak bukak blogg :)

apik pehe said...

haha..tu dah update tu..hehe

+akufobia+ said...

gogo sailormoon.

AizA said...

heehehe.. xper... kalau org tu setia.. dia kan tunggu sampai owner blog ni update entri baru... hehehhehe

+dieabella+ said...

ra-kun: thanx

nas: tau xpe...hehe

apik pehe: tu name dia update separuh jek...hehe

akufobia: thanx...=)

aiza: perhaps..=)