Tuesday, March 22, 2011

jatuh cinta lagi!


aku sebenarye adalah orang zaman batu yg br kuar dpd gua batu...
aku xkenal pon sesape blogger2 yg femes ataupon dgn ayat lebih GAH lagi blogger2 otai...
ko otai ke femes ke dpt nuff beriburaban kononye pon ade aku kesah??haha
since aku nih blogger...rmaile mbe aku taye...
ko kenal ben ashaari?
ko kenal fatin liyana?
ko kenal bla bla bla bla bla bla dan bla lagi...
sori aku xkenal dorg...
aku kenal nard+apan+apik+trex+caliph etc yang same2 geng bw ngan aku...haha
maybe aku penah masuk blog dorg sekali dua...
utk mengeCEK ape ke bende yg bagus sgt tuh kan...
sebenarye aku nak cakap kat korang...
pertama dlm sejarah...
aku da jatuh cinta kat zack zukhairi...
eh bukan tuan dia...tapi fb page dia...hehe
aku bukan membabi buta jek tau nk jatuh cinta ngan beliau nih...
mase mula2 aku bukak blog dia...
mak oi!panjang ye karangan dia...(reject)
tapi selepas bukak fb page dia...
baru le aku jatuh cinta dan jatuh lagi...hehe

4 alasan kenapa aku jatuh cinta kt fb page zack zukhairi:
1- sebab dia ensem(xtra mark)...haha
2- sebab dia penah study kat japan...mechanical engineering tuh...woww!!( xtra xtra mark)
3- sebab dia pandai lukis katon2 yg mmpu mcairkan hati wanita...(so sweeeeettt)...haha
4- sebab status fb dia sentiasa relevan dan xhipokrit dan xblagak...


sila like beramai2...lau xlike pon xpe...sbb da rmai sgt da like...hehe


notatangan: tesis lg 2pages jek...sikit lagi!!!!

11 comments:

ila said...

hurm x tau pulak blog dye..
hehe

CikBulat said...

hello. sowie sikit. he is mineee ! HAHA

caliph shuriken said...

nama sy pun ada laa, hukk..

p/s: siyes wktu mula2 wt blog dulu, sy x knal sapa tu ben ashaari.. dia singgah & folo.. sy balas singgah mcm biasa.. dh byk minggu bru tau dia tu otai :p

latest en3: keyword hot macam pizza

NARDtheNERD said...

nard tu aku ke?
hehe.

zackzukhairi tu mmg cool.
dia dah ada tunang.
T_T

tricksrex said...

haha sama la weyy
zackzuhairi aku baca
yg laen takkk

sori blogger otai muahahahahah

apik pehe said...

hahaha...ko dah jatuh cinta!!!gud2..ader penigkatan..

itu la..member2 semua suh baca redmummy,justkhai..dan sewaktu dengannyer..tapi aku tetap dgn geng bw aku..hehe

+dieabella+ said...

ila: dia ni pon agak femes gak la...hehe

cikbulat: ala leh la kite jadik madu eg...haha

caliph shuriken: aikk ben pon bw gak ke?haha

nardthenerd: ok aku br tau dia da tunang...skang gak aku unlike!hehe

tricksrex: s long dia xriak takbur sume...aku akn bace blog dia...kan3...

apikpehe: blog ko lg bes dpd redmummy...trust me...haha

Scya LollitA said...

ngeheeee~ tp zack kalau karangan dye pnjg2 pown best . x bosan x ngantok . nk bce mnyak2 kali~

+akufobia+ said...

apa tu?haha.

messy_mess said...

hurmmmm ~

+dieabella+ said...

scya lollita: lom jatuh cinta lg ngan blog dia...hehe

akufobia: tah...hehe

azizil: jeles eg...=p