Thursday, February 10, 2011

perlu ke beli printer??


rinduyee kat blog aku nih...
minggu nih aku bz terlebih...
semalam pon aku sempat bw jap jek..
minggu nih mmg disaster la...
ade 2exam....pastu ade assignment...
time ade assignment ni la tenet buat hal...
lembap mcm kura-kura...
sebenarye aku nak bagi nasihat skit...
bila ko nak print kat kedai print BUKAN cyber cafe...
sila pastikan ko da tau ko nk print yg mane satu...
da le fac aku nih 1jek kedai print...
pastu bila ramai org..kat situ la ko thegeh2 bukak satu2 folder nak cari bende yg ko nk print...
mmg ko kene maki sebakul..harap maaf..
pastu ade pulak spesies yg kejam...
boleh pulak time tuh ko nk edit2 nama+no matrik+siap calling2 lagi...errrrr...
ok yg nih paling kejam...spesies baru dtemui...
boleh pulak ko nk bukak tenet kat situ..
ko pk ko nk bukak tenet pastu print...ko mmg kejam!


notatangan: ape jadi bila manusia semakin hilang sifat keperimanusiaan??

6 comments:

messy_mess said...

kite bako jer cyber cafe tu

sabor jelah ~ (stail hantu kak limah)

.::WaNiE::. said...

hahah gelak baca komen atas boleh

BezBuddy said...

hahaha...sape suh ko wat keje last minute..hehe

sueRAFE said...

haha, nanya ke org len

APAN said...

haha...masing2 sme je...
tu la kalau wat keje last minit...
mmg gitu la nasib...

+dieabella+ said...

azizil: kalau bakor nti pasni nak print ktne...haha

wanie: sila sila..hehe

diea: xsempat la!=p

suerafe: hehe..

apan: bkn wat keje last minute...xckup mase..hehehe