Tuesday, February 1, 2011

followers...ko kesah aku pedulik hape??


aku memang pelik la...
napela ramai orang dok kesah sangat ngan followers aku tuh...
kalau boleh bagi follwers tuh kat ko...aku boleh bagi la...
fyi...aku xpenah pon nak paksa2 org...
sila folo sy balek------>aku xpenah tulis cmnih...
arituh aku buat GA pon...aku cakap JANGAN folo...
n sori 4 those yg ajak aku tukau link or folo them back...
aku memang xfolo blog yg aku xminat gile2...
sebab once aku da folo ko...
it means every minutes aku bukak blog ko...
pastu ko xyah la nak 'concern' sgt pasal blog aku...
yg ko sebok2 pasal bil komen pastu nk compare ngan folowers aku tu nape hah??
taule blog ko tuh hebat...otai la konon..huh!!
aku xde AURA hebat mcm ko tuh...
ko hebat..ko hebat...ko hebat...clap3!
da puas hati??
oh ye...plus utk puaskan hati sume org...
aku da sorok follower widget aku...
sape jumpe meh aku bg 20sen...hehe


notatangan: yeay....ari nih nampak matahari!=)

16 comments:

nelly said...

ada juga orang macam itu ya .

tomatokering :) said...

aiyoo , nape sampai camtu sekali ? adehh la .

GaDiS OGi' JoRo' said...

haiyaa~ nape ni yunk?

biskut said...

sampai macam tuh sekali....aiilar.

NARDtheNERD said...

siapa yg tak sayang mulut tuu?
:(

jaya jr said...

arini matahari memang menonjol..tapi bab follower ni klo salah tempat memang boleh jadi hal laen sebab laen orang laen pandangan..
rilek jerr..huhu

sabree hussin said...

followers tak bagi pape kesan pun rasanya

+dieabella+ said...

nelly: ade jek...hoho

tomatokering: tau xpe..pyebok antarabangsa...

gadis ogi joro: mcm tu la...hoho

biskut: tau xpe...nasib bdn..hoho

nardthenerd: name drahsiakan..hoho

jaya jr: mmg tgh rilek pon...aku xkesah...

sabree hussin: ye la tuh...

ASSOYFINGER67 said...

alah bro pedulikkan jer...janji kita hapee dah...
Bil follower yang banyak menguatkan lagi imej blog kita..komen sikit tak per....kalau nak komen banyak jawab i komen i jawapan...tapi kao buat (macam aku gak)...malas punya fasallah tu hahaha

APAN said...

haha...banjir2 pun panas gak ke...
elek la...
layankan aje ma...
nanti lame2 sedar la tu kot...
:)

PendekarPetai said...

wahhh marah nie... ok2 aku tak pakse ko follow aku ek... hehehe.. salam perkenalan....

impish_yatie said...

hey chill la..;) tak mo mara2..nnt cepat tua..=P

+dieabella+ said...

assoyfinger67:tau xpe...janji hepi...=)

apan: kan cni da pns la..aku cool jek..hehe

pendekarpetai:hehe...salam pkenalan gak..

yati: ok2...hehe

messy_mess said...

sentap i mmbacenye ~ huh ~

dieya said...

aiyaa~ ada gk yg mcm tuh hehe sabau ye

+dieabella+ said...

azizil: asal ko sentap pulak?hoho

dieya: hehe..ok2...thanx..