Friday, February 18, 2011

bermanja dengan lotong di bukit malawati



khamis lepas aku ade field work ke bukit malawati...
bermanja2 dengan lotong...
siyes lotong kat sane sume pandai2...
pandai daripada manusia yg teeeeeeeetttttttttt...
bukan takat pandai...
manja lak tuh...plus gatal nak mampos..haha
jom layan pix!

tolong menolong amalan mulia lagi berpahala...=)


cepat2 cari aku yg mane...ngeee...


see...lotong nih nak kat lelaki jek....siap dok pangku lagi...gatal!


cis!...dgn aku sombong eg...sepak kang melambung...haha!


konfius jap...same species ke nih?haha...messy jangan marah!=p


notatangan: esok pagi2 buta kul7pagi akan bertolak ke kuala gandah pahang...gajah!!!!cant wait!!!!

10 comments:

!tomatokering! :) said...

ade mintak no fon die tak ? kekeke :P

turbinemanlog said...

Wah!Manja betul.

M a W a D D a H said...

jgn lupa amek gambar ngan gajah plak...hehe

apik pehe said...

mmg sah!!tu monyer betina yg nk mengawan la tu..huhu..gatal duk kt pangku dak laki..hahaha

+akufobia+ said...

ngaa.lotong yang pandai@kau yang kurang pandai.hee.

APAN said...

lotong...
lontong yg boleh makan tu kan?
yg org johor punye food tu...
huhu...

+dieabella+ said...

tomatokering: ade2...nak ke?=p..hehe

turbinemanlog: lotong kat sane da biase ngan manusia...sb tuh dia manje..=)

mawaddah: tunggu next entri ok..hehe

apik pehe: xcek pulak jantina dia...hehe...sume gatal!

akufobia: aku up lagi...hehe

apan: lontong mknn feberet dak diea..hehe...

APAN said...

ha...aku da agak dah....
:)

Ein Auzai'y said...

wah bestnyer....ada yer kat bukit malawati....

Pendekar Berkuda said...

hahahaha... yang paling tak tahan tengok lotong tu paling muka...maybe dia bilang..

"ceh.. tak best betul amik gambor ngan dia...asyik muka same je.. cuba la hanis zalikha ke kan.. yuna ke.. baru syok.."

hahaha...