Friday, January 7, 2011

you are my inspiration!


secara jujurye...aku bukan jenis 'gifted' jenis genius nak mampos...
aku+kembar aku jenis budak yang so so jek...
bukanla pandai sangat pon...
tapi tula kadang2 aku terpikir...
macam mane le aku tetibe ade kat U nih..haha!
tetibe amik kos sc biologi...
padahal dulu time sekolah bio aku salu dapat c kot..hehe
but one thing 4 sure..aku ade somebody yg push aku ke arah tuh...
dalam otak memang da set kene belajar kene berjaya...
'somebody' tuh ialah akak aku yg 2orang tuh...
aku rase aku berjaya sampai skang dsebabkan dorg yg membentuk aku macam tuh...
dsebabkan akak aku masuk matrix masuk U...
aku pon nak ikut skali...
jom tengok profile akak-akak aku...hehe

dorang pon sgt cantek..nak jeles boleh x?

nama: siti khadijah
kelulusan: kolej tech park(lecturer), ukm(master), um(degree), KMM(matrix)

nama: siti rahmah
kelulusan: sek men arab saiyidah khadijah(cikgu), uni al-azhar(degree), kuis(diploma)

dorang ni lah inspiration aku..
aku bangga gile dapat akak yg sehebat nih...
da bayak jasa akak2 aku nih...
da banyak duit dorg abis kat aku...
tq so much...luv u both!


notatangan: tengah kikis duit dorang...hehehe

9 comments:

BezBuddy said...

syg korang...muuuaahhh...ahaks

deeya_shouranlee said...

kakak betol ker?

Abu Luqman said...

tahniah..dapat keluarga semua edicated...

+dieabella+ said...

deeya_shouranlee: yup..akak betul..

abu luqman: eh xde la sume..some jek...=)

little cart00n said...

wah..
utng ada kakak yg hebat2..:)

Burp said...

kem slm ngan kakak~ hahah :P

FOOTPC said...

perh..sedap lah dapat kakak yg berjaya...boleh dijadikan pemangkin katakan

APAN said...

uish...gempak2 je gayanye...
jngan memalukan kaum kerabat dah la wei...
:)

+dieabella+ said...

little cartoon: leh tumpang sekaki..hehe

burp: gatal...=p..hehe

footpc: betol3

apan: haha..x kot..