Monday, January 24, 2011

cuti-cuti malaysia!


alhamdulillah...
GA aku da tamat...
hadiah pon da bagi..=)
skang nih aku mmg tgh triple focus kat thesis aku...
masa depan sume bgantung kat thesis tuh...
da byk air mata yg gugur dsebabkan tesis nih...benci!!!!!!!!!!!!!!!!
eh ter emo pulak...
sebenarye aku nak tunjuk jadual field trip aku utk sem ni aka sem akhir..

27/1---->Unit Latihan Anjing Pengesan, Polis DiRaja Malaysia (PDRM) kat cheras...leh tengok abang2 polis skali...erk?..aku xcited gile!

11/2------> pergi mardi serdang tgk collection of germplasm....yang nih no komen...hoho

17/2-------> pergi bukit melawati tengok monyet...mcm bosan jek yg nih...hoho

19/2----->pergi kuala gandah...yg nih aku suke...aku akan pastikan aku dpt naek gajah...nak naek gajah!!!

25/2-27/2---->pergi teluk gorek mersing...again n again...nih kali ke 3 aku pergi...bosan la weii...peliz la tukar tempat laen...nk g pulau!sob3


nih la jadual yg aku akan tempuh..
pack gile kan...
xtermasuk lagi exam midsem tuh...
abisla meletup kepale aku nanti...hoho


notatangan: sape2 suke travel sane sini....sila amik kos biology mcm saya.......=)

8 comments:

BezBuddy said...

org pn nak naik gajah...td prof dah ckp..sape2 nk naik gajah nt bolehla naik...org sorg je ckp nak...hehehehe

shameel Iskandar said...

apa pun semua ni mematangkan bella nnti. Dlu, lecturer sy(prof ekonomi pertanian)kt USM, suruh sy ke Perlis, buat R&D tentang anggur dan mangga harum manis. Pergi ari pertama puasa. Pastu kena plak gi ke seberang prai, kena wat laporan ttg jenis2 padi.

+akufobia+ said...

tak suka biology tapi suka gak la travel.hee.

iszieylyanziy said...

wah,,susah x biology?hehe

turbinemanlog said...

Kat Kuala Gandah bukan setakat naik gajah saja, boleh mandi sekali dgn dia.

APAN said...

wah...agresif betul kos ni ye...
banyak tok pengembaraan yg boleh join...
haha...

bes gak kalo dapat naik gajah tu... :)

+dieabella+ said...

shameel iskandar: yup...jauh pmandangan luas pengetahuan...kan3...=)

akufobia: nak travel free leh la amik bio...xyah kuar duit...hehe

iszieylyanziy:bio pon same cm subjek laen...sume susah..hehe

turbinemanlog: 1st time nk pergi nih..cant wait!hehe

apan: terpakse join...pastu kene wat report...tu yg leceh...hehe..tapi aku mmg kaki jalan..=)

anamizu said...

fokus pd thesis okey ^^
gid luck tau..hihi

recent post : |korek biji mata???|