Friday, January 21, 2011

cabuan kedua akan diadakan!


ok...skang jam lappy aku da kul 12:40 da...
aku janji pukul 12:20 kan...
but still ade 3pemenang yang x lapor diri kat aku...
aku memang saje TRICK korang sume....
aku xsuruh pon folo...
aku xsuruh pon letak LINK aku kat blog masing2...
aku memang nak tengok sape yg alert...
bukan aku xingatkan...
aku siap pergi BW kat blog pemenang...
tapi maybe dorg bz kot...
makneye bukan rezeki dorg...
kepada yg xmenang...
INGAT!!tepat pukul3 petang aku akan buat cabutan kedua...
be alert ok!
kalau ade yg xlapor diri gak...
aku akan teruskan sehingga cabutan ke100...haha!

notatangan: sape yg nak menang??hehe

6 comments:

cik violet said...

da trime email cik violet?

Mama Zharfan said...

me nak menang!!! :)

α!∂αηαтαѕуα™ said...

tahniah cik violet....

letak link kat blog senang nak alert :p

saye.mejai said...

harap harap dapat :)
aminn

+dieabella+ said...

cik violet: dapat2...=)

mama zharfan: tunggu keputusan k..

aidanatasya: betul3..hehe

saye.mejai: hehe...

SyUhAdA said...

bkn rezeki diorg la tu..
nsib baik syu alert..
gudluck kpd yg len~!