Wednesday, January 5, 2011

blog list 2011....=)


aku macam xpercaye jek da masuk 2011...
since da abis zaman sekolah nih...
aku memang da lupe tarikh...
kadang2 hari ape pon aku xtau...hehe
kan bagus kalau sume ari adalah ari ahad..syok gile!
sempena tahun 2011 nih...
aku nak kemas2 skit blog aku..
mcm serabai jek kan...
so aku wat blog list baru...
aku pecahkan kpd 2kategori...


kategori khas utk kawan2 aku jek..name pon my segale mates..xkesah tadika-mates ke schoolmates ke matrix-mates ke U-mates ke...sume aku taruk bawah nih...++ aku letak skali blog yg aku join GA+contest...senang aku nak tau perkembangan dorg...hehe


yang nih pulak khas utk blog yg aku sukeeeeeeeeee sangat...hari2 aku bukak...b4 nih aku memang hafal URL dorang...some of them aku xfollow pon kot..tp ari2 aku bace..hehe..kalau blog korang xde dlm list..it doesnt mean aku xbace blog korg...aku bace..aku suke entri yg ringan2 jek..sebab otak aku pon jenis ringan..xleh masuk bende berat2...hang..hehe..


notatangan: blog +DIEABELLA+ akan terus bernafas n menyemak dlm dunia blogger nih....=)

6 comments:

BezBuddy said...

yeaahhh...idup dieabella...hahaha

touyakaruma said...

"lalalalalalala "

sajer tunjuk diri dengan harapan dapat dimasuk dalam blog list

jinkamen said...

salam..
hidup perlu diteruskan :)

ARC™ said...

masukkan dalam list!
www.arcx13.com

:P

APAN said...

haha...boleh lak ade kat situ....
tq la weh...

+dieabella+ said...

diea: yeay!!

touyakaruma: hehe...=)

jinkamen: betul3...=)

arc: hehe...=)

apan: aku mmg da hafal da pon url ko..=)