Saturday, January 29, 2011

bila benci jadi sayang....=)


aku nak tergelak bila aku tulis tajuk cmnih..heeee
entri nih xde kene mgena dengan kekasih gelap ke ape k..
betol la cakap org tua2...
jangan benci sangat nanti jadik sayang..hehe
ade 2 orang blogger yg aku nak mintak maaf sangat2...
sebab aku da TERsalah tafsir dorang..
mereka yg aku nak cite nih ialah akufobia dengan ustazlove

sila terjah blog beliau!hehe

aku kenal akufobia melalui BW...pastu aku ingat lagi...mase mula2 dia komen kat entri aku..memang sentap gile ar..aku xingat pulak dia komen ape..tapi yg pastiye memang aku sentap gile..hehe..dlm hati aku...apesal la mamat nih nak komen kat aku mcm tu...sebok jek..walaupon ape yg dia komen tuh betul..tapi pahit utk ditelan ok..hoho..pastu aku tengok dia komen kat orang laen pon lebih kurang same jek..bila aku buat entri baru..aku cakap matila kalau dia datang komen...mesti komen dia pedas lg nih..mmg aku fobia la dgn dia nih..hehe..dsebabkan ape yg dia komen tuh betol tp pedas..aku pergi la skodeng blog dia..lame2 aku da suke pulak g blog dia..aku LIKE sume entri dia wlaupon xde button like..hehe..entri dia sangat pendek tapi mampat...sume entri dia mcm sipi2 jek nak kene batang hidung sendiri..hehe..pada aku..beliau nih seorang yang sangat matang+xberpura2+baek hati...setiap entri dia mampu mengubah org laen...=)


sila terjah blog ustaz!

mesti korang sume kenal ustaz love kan...aku kenal ustaz pon melalui BW gak..mase tuh aku taye dak diea..

aku: diea..ko kenal x ustaz love ape tah?
diea: penah gak dgr nickname tuh...nape?
aku: dia nih ustaz betol2 ke maen2?
diea: tah...nape lak?
aku: yela..nickname ustaz love..nak love2 pulak..jiwang le tuh..

see...aku puye 1st impression mcm bangang kan..sori ustaz...hehe...bila ustaz da salu sama2 BW...ak pon terpanggil nak bace entri2 beliau...oo br aku tau...ustaz love nih ustaz betol2..hehe..entri beliau pon banyak menyentuh isu2+masalah2 agama..cara penyampaian ustaz sempoi jek...mcm kite2 jugak..sangat senang nak paham n terus mresap dlm jiwa..so kalau korang xpaham ape2...lehla taye ustaz love...hehe...skang ni aku da suke bace blog beliau sebab orang mcm aku nih manele sempat nak g dgr ceramah kan..(ok tpu)..at least bila bace blog beliau leh lah tambah sikit2 ilmu agama aku yg cetek nih...at least jiwa nih xdela kosong sangat kan..thanx ustaz!=)


notatangan: ape 1st impression korang tentang blog aku?=)

6 comments:

Abu Luqman said...

salam..itu lah yang dikatakan benci tapi rindu..haha..

+akufobia+ said...

aleale.haha.

Ustaz Love said...

Salam..

jiwang ke? macihh.. hehe

ceQ`Julia said...

salam singgah..
Folo ur blog...

APAN said...

tu la bahaye kalau membabi buta komplain blog org...
sume org ade rase kot...
huhu...

1st impression?erm...ko 2 org ni aku plik sket...
selalu org yg bw kat blog aku yg ade follower cecah ribuan ni payah nak tinggal komen...
korang lak antara orang yang prihatin komen kat blog aku...
cam x memilih darjat lah senang...
huhu...

TQ!

+dieabella+ said...

abu luqman: hehe...bahaye statement tuh...hee

akufobia: hehe...

ustaz love:tersalah...bukan jiwang...tapi alim...=)

ceqjulia: sila2...thanx..=)

apan: blog aku nih cikai jela..xde makneye darjat ke ape..hehe