Thursday, January 6, 2011

ade aku kesah??


BOooRING!!!!!!!!!!!!!(sila sebut dgn nada annoying orange!)

aku rase mcm nak BLAH jek dpd dunia blogger nih...
aku dah xrase HEPI cam dulu...
aku da xrase SERONOK cam dulu...
aku da naek menyampah...
meluat nak mampos...
rase mcm nak pegi muntah jek...

sebab ape???????????

mula2 pasal isu COPYPASTE ke COPYCAT ke ape...
kalau ko tu kesah sangat...
pergi la cek blog sekor2 pastu g hentam sume..
jangan hentam 2 3 jek..
xberjaye kempen ko nanti...ade bran????

pastu pasal isu shawl pulak...
alamak da le aku baru nak bjinak2 nak pakai shawl...
memang pantang nenek moyang aku lau org yg tegur tuh sendiri xbetul...
yg cakap tuh maen bola pakai seluar panjang ke???
sembahyang 5waktu cukup ke??
aku nak tunggu USTAZ LOVE buat entri pasal nih baru aku bace...
sigh!

ape2 la isu yg korang bangkitkan...
hentam menghentam sesame sendiri...
come on la...
dunia blogger jek pon!!
bukan glamor nau pon...sigh!
xkire la ape niat korang...
tapi satu jek aku nak cakap...
BORING!!!!

dulu aku BAHAGIA jek tumpang sekaki dlm dunia blogger nih...
sume mcm adik beradik nak2 geng2 blogwalking...
relax sudah..
ape mau kecoh2...
everyone is getting femes now..haha!

notatangan: whatever!!!

11 comments:

Alynn Notnot said...

psl isu shawl tu.
tak kesah org tegur tu dia perangai mcm mana pun, at least laa kalau dia cakap benda betul, kita ambik la part yg baik2 je.

aku x amek port sgt, just aku amek nasihat2 dia yg betul jela.

jgn kesah psl perangai org annoying. kalau suka, teruskan blogging.

;)

impish_yatie said...

chillex..hehehe...

jgnla boring..nnt aku tak de kwn blogger yang faymes..hahuaua=P

+dieabella+ said...

alynn notnot: mmgla..tp aku mmg jenis xleh terima tguran lau org tu sndiri xbetul..hoho..mmg aku ignore jek pon org2 mcm tuh..tp lame2 its bother me too!

yati: femes la sgtttttttttttt..ko kn rmai kwn laen..hehe

toblerone said...

pedulikan apa org len nk ckp.. as long as kite rasa kite xbuat salah. chill! :D

Novelgurl said...

aishh..janganlh macam tu..ambillah jadikn teladan dan tauladan.. x best la kalo sume boring nk berblogging..huhu.Sbr2 k^^

Ustaz Love said...

hehe.. kebetulan je tu ;)

little cart00n said...

chill2 ya sista.. :)

sukahaha said...

jangan marah2 bella.. buang yang keruh ambil yang jernih hehehe...

jemput sini yer
blog Matdin

APAN said...

nak femes ma...
nak jadi pelakon or penyanyi xde bakat kot...
yg ni je la jln terakhir...
haha...

jinkamen said...

salam..
macma macma skrang...nak femes..nak glemer..

janganlah boring yek!

+dieabella+ said...

toblerone: suasana tu laen..dulu sume sapot sesame sndiri..

novelgurl: tgh sabar la nih...=)

ustaz love: tau xpe...=)

little cartoon: thanx...=)

sukahaha: da tinggal yg keroh jek nih...cmne?hehe

apan: ade ape dgn populariti?

jinkamen: walm..gile femes..