Tuesday, December 7, 2010

filem aku masih dara


aku bukan nak review pasal filem nih..
aku xnak tengok pon..
nanti sesape yg da tengok..
bgtau kat aku ape perasaan korang after tengok filem nih tau..hehehe
tapi aku ade musykil satu bende la..
yg berlakon cite nih ade DARA lagi ke??
aku tinggalkan soalan cepumas nih utk korang jawab..hehe


notatangan: demam da nak kebah..yeay!!

12 comments:

.::WaNiE::. said...

aku cume nak gelak ngn soalan ko boleh

hahahaha

apek poyo said...

waahahha..kenyataan bella kena cover tu..nanti kena gam...artis...
pandai cover ke/?..ekekekk

abma said...

rasanya dah tak ada kot...opssss tak berlapik pulak. Rasanya sebab kebanyakkan diorang sudah berkahwin dan ada jugak yang dah bercerai, so pada akalnya kira tak adalah.
Mungkin kena tukar tajuk kot pada "Aku Masih Teruna"...sebab yang lelaki tu semua belum kahwin.

+dieabella+ said...

wanie: hehehe..

apek poyo: cover2...=)

abma: da kawin mmg la da xde..hehe

suka_haha said...

ermm!!! ntah.. tak berani nak bagi kenyataan hehe.. takut jadi fitnah pulak kalau silap nanti hehe..

jemput ke sini ye

apik pehe said...

hehe..macam2 daa bella nih..try la g tanyer diorang..huhu..tp ader je forum cmner nak cek dara..hehe

Su'AidaH IsmaiL said...

w0ah..s0kln..

+dieabella+ said...

suka_haha: ok..hehe

apik pehe: ade gak petua nk cek teruna mcmne..hehe

su'aidah ismail: saje jek..hehe

APAN said...

cm karot je cite.haha...

+dieabella+ said...

apan: xtengok pon da tau..heee

ohujan said...

sapa yang dah takde tut...

elleyayah . said...

komen ; BESHH