Sunday, December 12, 2010

aku femes da edisi ke10...


kali nih aku nak bayar sume hutang aku..soriii..lambat sangat...=)

pertama: tag dpd cik ain

1. Anda ada berapa Hp?
satu jek

2. Jenama Hp anda?
se G900

3. Function Hp anda?
boleh touch2..wifi..yg laen mcm bese jek kot..

4. Anda menggunakan talian apa?
maxis+celcom upax

5. Jimatkah anda?
maxis skang da murah gilee!

6. Berapa banyak wang yang anda habiskan untuk topup dalam
masa 1 bulan?
tahla..xtentu..da abis kredit..g topup..

7. Berapa bilangan mesej dalam inbox di Hp anda?
966

8. Siapa yang paling banyak muncul dalam inbox Hp anda?
diea+bella bio+orange

9. Ketika anda menjawab soalan ini, siapakah penghantar mesej yang paling akhir dalam inbox anda?
sura aka rumate aku

10. Apa perasaan anda bila baca mesej tersebut?
xde perasaan..haha

11. Jika anda terima mesej dari seseorang yang tidak dikenali ing
in berkenalan dengan anda, apa yang anda reply kepadanya?
watpe reply..wat abis kredit jek..

12. Perasaan anda bila rakan anda sendiri menyebarkan nombor Hp anda?
berasap satu badan..

13. Anda gembira bila menerima mesej dari seseorang?
tgokla ape isi kandungan mesej tu..

14. Berapa laju anda menaip mesej?
selaju cahaya..sila percaye..

15. Siapakah orang yang pertama anda mesej/call hari ini?
bella bio..jadik org kanan aku skang nih..hehe

16. Berapa kerap anda ber'3G'?
never..

17. Ringtone apa yang anda gunakan?
nubhan- oh juwita

18. Bagaimana pula dengan 'message alert'?
adcoustic-muhasabah cinta

19. Berapa saiz Memory Card Hp anda?
2gb

20. Anda ingin memiliki Hp baru?
nak!!tapi kalau ade org bagi free la..hehe

21. Alarm di Hp anda?
6:45am

22. Anda ada call/mesej parents anda hari ini?
tak pon..da depan mata...hehe

23. Namakan orang-orang yang anda ingin tag
diea
apik pehe


kedua: award dpd cik ruby

aku bagi award nih kat:


ketiga: award dpd diea+azween

aku bagi award nih kat:


notatangan: terima kasih kawan2 sebab memfemeskan diri i nih..hehe..=)

16 comments:

BezBuddy said...

byk gile solan...boringggg

caliph shuriken said...

arigatou ^^

dibacasaja said...

menarik nih postingannya,,salam kenal,,,

APAN said...

tq kakak.haha...

MiSzy DiaN said...

membayar hutang yaa..heheh..
:)

Shaofie said...

bellaaaaa!! hehe. silalah ke blog yea. ada award saya bagi dekat awak. ikhlas untuk semua yang slalu baca blog privasi.

http://shaofie.blogspot.com/2010/12/anda-follower-memang-terbaik-lah.html

kesehaRian Ra-koen said...

congratulation for the awards :)

+dieabella+ said...

diea: wat jela..hehe

caliph shuriken: sama2..=)

dibacasaja: thanx..=)

apan: perlu ke mention title akak tuh..cis..hehe

miszy dian: aha..hehe

shaofie: thanx!=)

keseharian ra-koen: thanx...=)

NARDtheNERD said...

woowwww.
femes nya diaaa...

:))

+akufobia+ said...

terima kasih cikgu.

infoinfo unik said...

salam kenal,,,

+dieabella+ said...

nardthenerd: haha..femes la sgt..

akufobia: same2..

infoinfo unik: salam kenal jugak...=)

aReTikZ said...

Hehe.. InsyaAllah amek.. Thanx.. apapaun.. minta tolong vote 153 pilihan 4 di BPM.. hehe.. saja jak promot sat.. ahakz..

sukahaha said...

matdin dtg amik award hehe.. jgn lpe klik nme sukahaha kat komen ni yer hehe..

Anwar Faiz said...

wahhh..dpt award..congrate! :)

+dieabella+ said...

aretikz: ok2...=)

matdin: sila2..=)

anwar faiz: thanx..=)