Monday, November 1, 2010

UNIQLO in MALAYSIA...!!!


ekceli....aku pon baru 1st time dengau UNIQLO nih...hahaha
sume org kecoh2...
aku pelik...aku pon join la kecoh2 kan...
oooooo baru aku tau UNIQLO nih tokyo puye...
then da banyak negara ade kedai nih...
jual baju2 comel ala2 jepun+korea...
bessss gile!!!
aku excited nak mampos...
pastu membe aku dok sibuk maen game dia dapat voucher rm20 eachhhh!!
mane leh aku biaukan...
aku pon pulun la maen game nih..
skali...aku pon dapat satu...hoyeahhhh!!



bukti aku dpt rm20..haha


launching dia 4hb nih...
sume member aku pakat nak beratur..
sape beratur awal dapat ape tah...
siap de pakej g tokyo..sume pbelanjaan dtanggung!!!
tapi aku xnak la...sebab mesti bapak aku xbagi pegi...hahaha!
kalau ikutkan nafsu aku nih...
skang gak aku nak g beratur...
tp exam..tp sengkek...tp..............................................................



notatangan: sape2 yg g UNIQLO time launching tuh...tinggalkan lah aku baju+suar jeans+cardigan yg comey2 tau...janganlah korang kebas sume...pelizzz!!!

13 comments:

si biskut said...

masih ada pakaian uniqlo dlm simpanan.dulu selalu guna sebelum tkr brands.

~eZmALiZa~ said...

ishh..mcm best jer!! :)

BezBuddy said...

org sedih...uwaaaaaaaaa

+dieabella+ said...

si biskut: yeke?besyeeeeeeeeee..hehe

ezmaliza: mmg bes!jom serbu!

diea: ko sengal..haha

BezBuddy said...

bgtau mak...nt mak mesti suh kongsi..hehehehehehe

atok said...

uniqlo cam best, x sbar nk jimatkan duit haha

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

sape layan bundle selalu la nmpk jenama ni.. aku la zmn dolu2.. hehe. bajet xde ahe2 sem.. so no baju baru! haha...

+dieabella+ said...

atok: mkn megi utk uniqlo..hehe

mohd wakiyuddin rosnan: oo yeke?mst da xheran da kan..hehe

Scya LollitA said...

wah . xpena kuar duit sendri utk bnde2 ni . tringin plak !

Scya LollitA said...

wah . xpena kuar duit sendri utk bnde2 ni . tringin plak !

APAN said...

ade dengar gak pasal opening uniqlo nye butik kat tanah mesia ni...
aku kenal brand ni pun kat bundle...
yg banyak aku kenan time usha bundle mende uniqlo ni la....
haha...

+dieabella+ said...

scya lollita: hehe..gune duit org len lagi bes!

apan: ok la tuh dpd aku xpenah dengar b4 nih..hehe..tp xcited gak!

Sca Ndx said...

uniqlo dulu slalu bundle je, ni butik best nya, tp takde duet :(