Tuesday, November 30, 2010

download movie guna uTorrent


ade macam2 cara untuk download movie kan...
tapi satu cara yg aku suke ialah gune uTorrent..
kelebihan gune uTorrent yang aku nampak ialah bila kita da shut down laptop walaupon xabis lagi download..
bila korang buka laptop korang balek..
korang boleh sambung download movie tuh..
maksudye ape yg korang download xkan hilang..
maklumlah skang nih kan musim hujan..
kejap panas kejap hujan kejap guruh kejap kilat...
korang pilih nak laptop ke modem yg tbakar??haha
so kadang2 TERPAKSA shut down laptop walaupon tgh download movie kan...


keburukkan uTorrent nih..
sangat lambat download dia..
ke aku puye line yg lembap??...
kadang2 sampai berhari2..
sabar jela..




nih contoh movie yg aku da download...
br jek pas tengok UNSTOPPABLE..4stars!hehe
kt table tuh ade nyatakan sekali download speed kite..
nak download gune uTorrent nih ade byk step dia..
aku ingatkan nak tunjuk since aku pon baru tau kan..haha
tapi myb next time k..lau ade request ke..=)



notatangan: apasal la time cuti skolah nih cite kt astro mcm hampeh???

6 comments:

apik pehe said...

huhuh..antar la kt apik sikit movie2 yg bella da donlod tu..huhu

Usop said...

Kalau utorrent lambat...
apa yg lagi cepat yer... hehehehe

BezBuddy said...

xsabau nak tgk unstoppable...uwaaaa

LyNn'Azlina said...

lin pun guna utorrent dload movie..mcm2 movie dh tgk hasil utorrent ni...hehe

+dieabella+ said...

apik pehe: jauh sgt nak pos..hehe

usop: kalau kt syok.org cpt skit..tp kdg2 da abis dload xleh tgok..mslh tol..hoho

diea: org nk delete...

lynn'azlina: senang kan..=)

farysa said...

ha'ah
mmg lmbab jgk
kalau nk dwnload movie leh dwnload dekat syok.org.
cpt and sng.