Saturday, October 30, 2010

aku femes da edisi ke8...


ari nih aku nak tunjuk award yang BUNTAL bagi kat aku...
thanx BUNTAL..syg ko ketat2...hahaha


pelik sekejap...comel ke blog aku nih??hehe


1. Apakah nama gelaran yang kawan-kawan pernah panggil kat korunk yang korunk rasa lawak dan lucu?

mase kat matrik aku dikenali sebagai 'SHAWN"...ade rahsia disebalik name tuh..haha!


2. Korunk selalu lawat Blog siapa? (link kan)

banyak...tapi blog yg wajib aku jenguk ari2...blog telor+diea+umar...meti dorg bangga kan..cet!


3. Apa yang korunk rasa BUNTAL kena improve untuk blog nie?

xde ape yg perlu di improve kan...sebab aku rase ok jek sume..=)


4. dalam seminggu, berapa kali korunk buka blog aku??

2-3 kali kot...


5. sila pass reward nie kepada 6 orang kengkawan anda yang korunk rasa blog dier comel

1st time ok aku rase mcm nak tag org...haha

1- diea
2- aina
3- umar yg cute
4- telor
5- zaerr
6- nardthenerd
7- G@skoloh


notatangan: nak gaji 20k...mari study!!!hehe

7 comments:

BezBuddy said...

yeye....org dpt award...haha

BezBuddy said...
This comment has been removed by the author.
EzzEddin said...

cantik ape belog nie ehehe

Said Saiful Fazli said...

salam singgah
im new here...
btw, interesting blog...
singgah2 lah nnti..

Dy cullen said...

wahhh umar dpt award thnx so strong :) hahhaaa....terharunyerr


admin umar yg cute...

kesehaRian Ra-Kun said...

berkunjung ^^

+dieabella+ said...

ezzedin: hehe..really?tq...=)

said saiful fazli: thanx 4 visit...=)

dy cullen: kim slm kt umar yg cute eg...hehe

keseharian ra-kun: thanx 4 visit...=)