Sunday, September 19, 2010

ko tayah jadik monyet boleh x??

gud morning sume!!!
aku tensen la pagi2 buta nih..
td tengah aku sedap mimpi brad pitt..
tetibak ade budak2 yg baru sampai pagi dok tjerit2 tpekik2..wtfish!
dia panggil kawan dia..
kawan ko tuh bukan pekak la bongok..!!
cakap slow2 suda la..
xpk ke kul8 pagi tuh sume orang tgh bgolek2 lagi atas katil..
da le jerit kat pintu bilik aku..
tengah2 aku mamai aku dok maki dorg..budus!
nsb baek aku tgh mamai..
lau x sia2 jadik world war 3..huh!
adoiii...bangun2 jek tadi kepala bpusing..pening..
budak tuh puye pasal la!!!!


notatangan: sape nak teman aku g library japg...jom3!

9 comments:

Cik Bucken said...

hehe bertenang2..mungkin betol kawan die pekak..kehkeh

hentakbelipat said...

hahaha..saba2..raye nih

diana said...

tak de adab la tu..
tak pun gedik..
hahah

BezBuddy said...

bdk tu lagi eg mila?tension btol..huhu

cacing said...

mujur dia menjerit... kalo dia pakai speaker wat announcement, kan lagi gamat.... =) selamat hari raya...

ysl_eija said...

org camtu ada 2 kemungkinan: 1:kurang kasih sayang, sbb tu dia nak semua org dengar. 2: memang kebiasaan family dia main jerit2 jauh2. klu nak balik umah kat perak, kat kl lagi dia dah jerit 'mak aku nak balik'..haa..mmg dah biasa.haha. sabar je la.

MiSs TOrA said...

HEHE SABO je lew ;p jgn marah3 ye nti cpt tua cool ;p hihi..

amira said...

sigh.. sakit hati kan.. bengkek je..

fiezah91 said...

haha.. dia nak kejutkan semua org kot.. :P
sabar je la.. hehe