Thursday, September 30, 2010

frozen 2010


malam semalam aku tengok muvee nih..
suspen gile..
takut gile..
lebih kurang takut dia cam aku tgok muvee piranha..
xleh nak tdo..asik teringat jek..
ape lagi..aku dok bzikir jek sambil pejam mata..hehe


no one knows you're up there!


muvee nih paling jimat aku rase..sebab pelakon dia 3org jek..hehe



pada sesape yang suke sangat tengok cite thriller..sila tengok cite nih..like i said..muvee nih sebijik suspen mcm muvee piranha..mbe aku cakap muvee nih baru gak la..taun nih..aku xnak bgtau sinopsis dia..sebab nanti da xsuspen da..pastikan korang de teman bila nak tengok muvee nih..lau takut leh peluk kawan korang k..hehehe..hav a nice friday!


notatangan: im going back home today..hoyeaahh!

10 comments:

Sudir Suichi said...

wah bes ka crita ni?? skrg dak aku donlod! hehehe

lan_ax said...

thanks for da info.. macam menarik je bunyinyer.. bole ajak ramai2 tgk citer ni..

sop said...

bagus nyer.. 3 org jer pelakon

NARDtheNERD said...

yang belah kanan sekali tu mcm kenal lah.
uhuu.
aku jumpa kat pasar mlm kot. =)

+dieabella+ said...

sudir suichi: g download cepat..hehe

lan_ax: jom pakat2 tengok..=)

sop: pelakon laen keluar kejap jek..hehe

nardthenerd: oo yeke?kim slm eg..hehe

soffea said...

wah. macam best. nak tengokkk. hehe.

Zaer!! said...

bella! lebih takut dari pirhna ke ni??wah! syok beb! nk tengok lan nnt.hehe..;-)thanks bagi cadangan kat zaer muvie ape y jadi pilihan weekend ni..hehe..;-)

kesehaRian Ra-Kun said...

enjoy :)

+dieabella+ said...

soffea: hav fun ye..hehe

zaer:same2..=)

keseharian rakun: thanx..=)

nuriz said...

ye ke best hehe kena tengok ni dah kata best sampai tak leh tido