Friday, September 24, 2010

3 cara nak psiko kawan masa exam!


berikut adalah cara2 untuk psiko kawan2 korang di dalam dewan peperiksaan..
selamat mencuba!

1- KERTAS TAMBAHAN..Angkat tangan anda..pengawas peperiksaan akan datang..sila mintak kat beliau..pastu lakukan sekerap mungkin..mesti kawan2 korang di tepi belakang kiri kanan menyumpah korang..'apahal lak budak nih mintak kertas lebih..aku puye tlebih dari cukup kot..kosong jek'..hahaha..aku salu wat mcm nih..padahal lagi satu ayat jek yg xmuat n aku mintak kertas tambahan gak..haha

2- KELUAR AWAL DARI DEWAN PEPERIKSAAN..kalau korg rase korg tuh hebat..sila keluar selepas 30minit..mesti sume kawan2 ko terlopong mulut..gile awal budak nih kuar..hahaha..de sorang kosmate aku salu wat mcm nih..every paper every exam dia kuar sejam lebih awal..kalau dia da kuar..mesti aku cakap..'sengal la mamat nih..dia da siap ke??'..cepat2 aku perah idea nak merapu ape lam essay..hehe

3- MEMANGGIL LECTURER KETIKA DALAM DEWAN PEPERIKSAAN...yang nih pon aku salu wat..korang kene wat mke konfiden.. n taye kat prof..'prof yang nih mcm nih ke@betol ke mcm nih'..nti mesti prof jawab..'hah betol la mcm nih@ok la nih@cube ingat dlm lecture sy penah sebut psl bla bla'..mesti kawan korg dengar kan..kompom kene maki..haha..ade elokye korang taye lecturer dlm dewan exam..mane tau korg tetibak ingat ape yg korang lupe..kan3..nanti luar dewan mesti kawan korang taye...'wei ko taye ape kt prof tadi?'..eleh xpuas ati le tuh..lalala



notatangan: nak g soping!

10 comments:

kesehaRian Ra-Kun said...

enjoy your weekend ^^

sop said...

hahaha kenapa nak psiko kawan?
sama-sama support yer :)

afzan said...

apa kata kita jwab soalan dalam 5 minit. selebihnya kita tido. lagi saiko jadinya!

apik pehe said...

hahaha..penah wat camtu ek?
isk3..dengki giler..
hahaha..
tapi mmg betol..kalu ader orang kuar awal..mmg akn rase nk kuar gak

|niey| said...

betol la.. 3 tiga tu membuat aku kaget.. bila aku jawab banyak jer lebih helaian buku jwapan..diorg melambak lambak paper tambhan.. nk sedapkan hati aku anggap diorg punyer tulisan besar kot..;)
then bile org panggil lect mesti aku bajet diorg mesti tau sesuatu yg aku x tau..ehheh. sabo jer la.. keluar awal xyah cakap la.. terus aku jwb laju2..

mak enon said...

hhahaha..prangai hudoh kau ler tuh!haha...aku nk praktikkan yg no 2 tuh jek..sbbnye aku dh ngong tataw nk hentam ape or aku dh nk beku sejuk..haha

amira said...

kertas tambahan tu selalu la buat.. huhu. padahal conteng-conteng je

Fello Ariza said...

aah.. kertas tambahan 2 yg salu wat org len psiko..haha

DaHLia said...

paling sis gemar buat masa zaman study dulu...

1. tak study beria macam depa, padahal tiap malam bersengkang mata, tapi dpn diorang cool

2. sebelum exam bergelak ketawa, org len semua sebok tgk buku...(sis mmg bukan jenis gitu pun)

3. kuar dewan awal memang biasa sangat, dapat kertas mmg beria giler laa jawab, then bila dah agak2 LULUS atau A (depend pada target ngan carried mark yang dah ada), tambah pulak dah abis ilmu dalam otak, kuar je laaa walaupun masa ada lagi sejam dua..

pn fAzrin in d h0use said...

hehehe..akak pn psiko org2 yg cm nie..huhuhu..mmg x syak lg..nie la cara nk psiko kawan2..sila wat setiap kali exam okeh..