Friday, August 13, 2010

quotes of the day


orang yg pakai baju bikini dianggap MALAIKAT
orang yg pakai purdah/jubah dianggap MUSUH



PENGULAS: ni la mentaliti sbnr org kita k..aku xphm btol dgn pe yg korg pk..kalau artis ke sape2 ke yg sexy..xbising lak...tp kalau nmpak org pakai jubah skit purdah skit kopiah skit pakai celak skit...msti pandang pelik jek..siap ckp org tuh ajrn SESAT ke..hello kawan...yg SESAT ye kite nih...xjumpe2 jalan yg benar..hoho..pastu msti cakap org2 alim nih saluye busuk/pengotor..dorg tuh sesetengah jek yg mcm tuh..xbape nk jage pnampilan diri..tp di sisi ALLAH mesti dorg wangi gile kan..kite nih wangi sbab duk sembur body shop puye perfume smpai abis 1botol..tlongla ubah mentaliti kite..kalau mcm nih org ISLAM pandang org ISLAM yg laen..mcmne agama laen nk respect kite..aku pcaya..doa dpd org2 yg mcm ni la yg wat negara kita aman sampai skang..korang ade ke doakn utk keselamatan muslimin/muslimat kt negara kita/dunia?????


notatangan: biau kita xsbaek mane..tapi jgn HALANG org jadik baek..

6 comments:

apik pehe said...

betol3..kiter kena ubah diri kiter dulu sebelum kater kat orang lain..

Balqis said...

betol tuh..da terbalik da mentaliti org zaman nie..huhu~~

She is f.A.z.A said...

totally agree with u!!!

CrewFathi said...

Salam Ramadhan!!
Betul gak ek.. huhu


-----------------------------------

ehh.. korang dijemput follow blog movie ini .. ---> http://terbarumovie.blogspot.com/ [sambil korang follow.. korang leh download movie terbaru.. Movie Tekken & Ong Bak 3 pon dah keluar da.. ]

a_ad said...

sama2 lah kita mencari keredhaan ALLAH di bulan ramadhan nih...
mudahan kita mendapat malam Lailatul Qadar...amin....

(^-^).\/..

sYafIkJacK said...

dunia kan tengah terbalik sekarang nih , hehe , mesti ramai yang tak perasan