Monday, July 5, 2010

silent reader...AWAS!!!

salam sume..
yg korang sedia maklum..
blog aku nih cikai2 jek...
tulis entry pon kategori yg ringan2 jek(pecah gak kepale aku korek idea)..
so aku bajet bdk2 blogwalking aka nuffnangers jela yg bace blog aku nih..
korang kn xkenal aku..
so ngan muke xmalu aku tulis entry yg mgarut2..hehe
tetibak aku dapat tau akak aku yg 2orang tuh bace blog aku...
trus aku tulis entri yg ilmiah jek..hehehe
n the latest nih..
aku dapat tau kosmate aku lak yg bace blog aku..
speechless aku mse dia bgtau tuh..
siyes maluuuuuu...
mane aku nk letak muke pasni..aiiisshh!
aku xtau sape lagi yg bace blog aku nih...
tp lau de laki2 nsem yg jadik silent readers aku..
sila tonjolkan diri anda!haha
yg laen tuh..
bace blog aku diam2 suda k..hehe


notatangan: perlu ke nak private kan blog??(gedix jap)


14 comments:

NOOR FATIN said...

tak perlu.heheh

.::WaNiE::. said...

weh,

memula bila aku dpt tau budak ofis baca blog aku pun punye la malu tak tau mana nak cover muka

last2 buat tak tau jek

tp kalau nak tulis pasal kwn2 ke pasal ofis ke harus bertapis sket hahaha

attoae said...

it's depend laa 0n ur purp0se utk bl0ggim nihhh...
dl sy pernah private kan, tapi rasa macam tak puas lak tak dapat share... even sy nye writing skill hampeh, x kisah laaa kan, janji puas ati... ;p

shameel Iskandar said...

x perlu private blog. Cuma jgn sentuh hal2 peribadi org. Klau nak snetuh biarlah secara majaz. jadi sesiapa makan nangka baru terkena getahnya.

Mijie said...

yeahh..mijie jdi silent reader sini..hakhak..guwau jek..:)

Fello Ariza said...

alaa... fello silent reader nih..ahaha

Abu Luqman said...

kawan ofis saya sumua dah tahu..buat tak tau je la...ini hobi masing masing ye

ice♥ice said...

ouh sy encemm..heheh..
xperlu la private..kite share ramai2 :P

ice♥ice said...

ouh sy encemm..heheh..
xperlu la private..kite share ramai2 :P

+dieabella+ said...

noor fatin: ye ye..xyah private..hehe

wanie: aha..tau xpe..kne btapis pasni..hehe

attoe:ok2..hehe

shameel iskandar: okai!=)

mijie:silent reader pastu bg komen eg..pandai2..hehe

fello arieza:hehe..yela..

abu luqman: ok..=)

::ienafazlyna:: said...

tak perlu kot private kan blog nie..aku punye blog pun kengkawan adik beradik bace...bukan rahsia mane pun hal dlm nie..uhuhuhu

rosyzatie said...

xperlu private..ada je yg sudi m'bc..hehe

+dieabella+ said...

ienafazlyna: hehe...ok2

rosyzatie: okai!=)

Cikidong said...

apak cikidong le lelaki nsem tuu hehehehehhe