Saturday, July 17, 2010

gangguan sexual terhadap lelaki??

pix from my fren's facebook..



aku NO KOMEN..



korang de nak KOMEN pape ke??=)


notatangan: yang pastiye MODEL di atas bukan aku ok...hehehe

15 comments:

wachak said...

Nak tayang g string baru beli. itu pasal pakai baju adek dia ~ singkat/ senteng. Kalu tak org lain tak tau ... hikhikhik

Lagi komen wa dekat cni

faizzazh said...

kbnyakn yg dressing cmni tk lawa pn depa ni.. da tk lawa nk tnjuk la sksi.. tp mkin semak ja aku tgk.. kalo lawa tkpa la... yg plik da pki tudg pn nk tyg ats bwh... memalukn ja.. alng2 nk sksi cabut je la tudung... bru org kurg skit nk mngata... aku sbgi kaum laki2 mmg tk nafikn sgt mnikmati pmndgn yg indah2 tu... tp nk wat cmne.. da org tyg... yg tyg tu pn msti sbb dia pn niat nk tyg hak dia kt org kn... hehe... so.. pe slhnya... tp pikirkn kmbali dosa yg dtngung k.. tk kira prmpuan yg nk tyg atau pn lelaki yg mlihatnya... renungkn la bersama..

ERSHAD said...

nak bt mcm mana, layan je lah

Zayani said...

Auuww,, malu nye i ♥♥♥
haha.
ngok la sape yg suke pkai bju sngkat² ni, dhla pkai tdung.
pling tak bleh blah bile naik moto dgn balak,then tonggek..haha

Lindonut said...

haha! good one! senanye btul kot bnde ni! kalau pmpuan xgalakkan, laki xkan ter'ganggu'. btol2.!

fairuz said...

tula..aku pon tak paham..pompuan bertudung skrg mengade2 nak pakai tshirt yang ala2-duduk-nampak-g string. =='

azremy said...

tkyah la pakai tutung kalu nk dress cam tu.cam org ulu

Hamzah Ian said...

haku penah kene gangguan seksual nih. gile takut..

thomas said...

lagi teruk lagi pun ada.

thomas said...

lagi teruk lagi pun ada.

ice♥ice said...

hehe..y ni gangguan emosi bagi aku.. :P

jerung darat said...

pnah gak kne gangguan cmni dlu. . .trutama ble naik train. . .skrg da da x naik train da xkne lg la. . .hehe. . .

daisy said...

eeehh..
bukan lelaki suka ke gangguan seksual yang macam ni?

abad said...

gangguan mata....semua tu nk peringat awek guna seksi..mmg cantik kalo dia guna baju seksi...nmpak bnetuk badan...tapi agak2 la kalo pakai tudung...tapi belakang nampak...terdedah lurah dendam..

aren said...

ahahahaha..pic macam snap kat notice board fakulti aku