Wednesday, June 2, 2010

keep moving forward!


rabun??sila tekan kat gambau tuh..

sila bukak mata korang besau2 k..follower aku da 500!!hoyeah!!!ramaiye yg minat kat aku..haha..aku xtaula mcmne leh jejak sampai 500 tuh..tu sume hasil berkat dpd aku blogwalking selalu sampai xsempat nak study utk final ari tuh..congrats bella!ari jumaat result kuar sila bsedia untuk nanges depan blog..match ur face!haha..neway..thanx kepada sume followers aku yg myudikan diri memfolo blog aku yg xbape nak indah nih..nak adiah ke??uishh..ramai nau..bankrupt bapak aku nanti..hehe..sebenarye entri nih bkn nak cite sal follower aku yg da blemon2 byk tuh..ini adalah spesel entri utk APAN aka fan aku yg ke500!congrats APAN!!jom terjah blog beliau!!


fan aku yg ke500!

nama sebenar: apan
nama glamor: apan
nama blog: KONGSAKONGSI
gender: lelaki ini
age: 20 kot
genre blog: personal life+sukan+agama=variety
umur blog dia: unknown
Fc: ManU = musuh ketat aku!

BERMINAT??ingin jadikan beliau menantu anda??teman tp mesra anda??sila tekan SINI..

notatangan: semoge ape yg selame nih aku tulis lam blog aku dapat dmanfaatkn o atleast give u a smile!!yg baek kite wat teladan..yg burok kite jadikan benteng..okai??=)

13 comments:

cik nur said...

wahhh best nyer..
follower dah cecah 500..
fuhh best tuh..
congrate eh :)

APAN said...

wah...bnyaknye follower die...
da sampai 500 tu...
(buat2 terkejut)

aku terima seadanya...cukup la ni. ni pun macam dah menyusahkan ko lak...
papepun, time kasih banyak2...
harap2 dapat bekerjasama lagi di masa akan datang...
semoga berjayaa!!!
peace...:)

peaNut said...

wahhh..best nyerrr byk follower..peanut punya lom sampai 50 pun..

+akufobia+ said...

woaa.banyaknya.kalau markah exam sikit macam mana pula?aa.zzz.

BezBuddy said...

xsabar nk potong ko...haha

Cik Amy Sensei said...

salam bella..

tahniah dah capai follower yang ramai...hehe

+dieabella+ said...

cik nur: bes2..thanx!=)

apan: ok2..no hal la..=)

peanut: nt2 lame2 byk la tuh...hehe

akufobia:aku xnak check neway..haha..zzzzzzz

diea: xde sape nak dtg kt blog ko..haha

cik amy sensei: thanx!=)

Admin My J SSU said...

salam, tahniah sampai 500 follower, byk tuuuuu...untung Apan.

zither said...

woww banyak tu 500 ,, cayalahh !

+dieabella+ said...

admin my J SSU: thanx...=)

zither: thanx!=)

noor afzan said...

tahniah sis..
banyak dah tuh..

+akufobia+ said...

tak nak check,result keluar gak.

+dieabella+ said...

noorafzan: thanx..=)

akufobia:yela2..hoho