Tuesday, June 1, 2010

hari2 yg mnakutkan...

1 JUN 2010: pra test lesen kete..aku lulus..yes!!yes!!yes!!baek gile cikgu tuh..siap dia cite sal anak laki dia..mesti dia da bkenan kat aku kan..haha..thanx cikgu omar!

4 JUN 2010: result sem 2 UKM akan diumumkan..boleh cek melalui laman web SMPWEB atau melalui SMS dengan menaip UKM(jarak)
result(jarak)nomatrik(jarak)no ic dan hantar ke 39993..yg pentingye aku xde mood nak tengok result aku..xde perasaan gile..haha..matila aku..zzzzz..wat2 tdo xyah bgn eg..bagus!

7 JUN 2010: test JPJ le plak...mintak2 dpt JPJ yg nsem lagi baek hati lagi pemurah..pelizzzzzzzzzzzzzzzz...

8 JUN 2010: ni xkompom lg..prof suruh standby blek UKM bila2 mase..ktorg kene duk kat
KUALA LOMPAT selame sebulan aka sampai abis cuti!!wth!!sampai ati prof antau ktorg kt sane..prof da bg harapan kt ktorg nak wat kat langkawi..nape prof??nape??aku nak g langkawi!!xnak dok lam hutan sebulan!!uwaaa!sob3...

14 JUN 2010: mharap sangat dpt makan kek kt umah time nih..lau aku de kat lam utan..sape nak nyayikn aku lagu bestday??uwaa!unless de prince charming yg tunggu aku kat lam hutan tuh..sambil pegang gitar..n sing it 4 me..then br aku sanggup duk lam utan tuh sebulan..haha..

12 comments:

BezBuddy said...

org lg xyah tgk result...haha

+qAsiH naDiRa+ said...

takut nye nak tgk result~t dlm utan ada la 2 y nyanyikan lagu burfday~dont wori~hehehhe~

Alynn Notnot said...

takot jgk nk tgk result T^T

Abu Luqman said...

tahniah lulus leses kete...kalau sudi terima anugerah dari otrang kampung ye

Aidi-Safuan said...

haha.. prince charming dalam hutan? ade jer. pilih je nak binatang ape. nanti dia datang. :P

+dieabella+ said...

qasih nadira: sape le tuh kan..hehe

alynn notnot: xyah tengok...hehe

abu luqman: thanx...=)

aidi-safuan: nak jugak prince charming dtg..haha

M!Er4N said...

risau plak menunggu result exam ni.huhu

MISH LOLIPOP said...

xda prince chrming lam utan tp da tarzan jer..hoho..anyway dok dlm utan best wooo

APAN said...

BANYAK GAK DUGAAN YG HARUS DITEMPUHI TU...
harap dapat ditempuhi dengan jayanya...

mne tau ade shrek dlm utan tu...

+dieabella+ said...

m!er4n: tula..doa byk2 jela..hoho

mish lolipop: tarzan pon tarzan la..nsem gak kn..haha

apan: serabut kepala otak aku..hoho

Shuk said...

wah, byk nih tarikh keramat.nk2 lgi test jpj.gudluck yer. shuk pn bru hbis test jpj arini.lulus..huhu :)

+dieabella+ said...

shuk: really??wah besye..congrats!!!!!!hehe