Saturday, June 19, 2010

buffered sudah datang..hoyeahh!!

sila buka mata besau2!

nih 1st time aku dapat buffered...da lame gak blog aku nih..da nak 6bulan kot..b4 nih aku xpenah pon dpt buffered..blog DIEA byk jek dapat buffered..padahal visitor aku ramai le jugak..pastu dak DIEA cakap maybe sebab aku xpasang nuffnang kat LB(leaderboard) sebab dak DIEA dapat byk buffered kat LB..tp mestile aku xtau kan nak pasang cmne..pastu DAHLIA de wat tutorial yg hanya de 3steps(sesuai utk org buta IT mcm aku)..aku try..then jadik..bangga gile...hehe..pastu trus aku dapat buffered nih..3 sekali plak tuh..thanx nuffnang!tocey3...

notatangan: iklan aku xlekat pon..nape eg??(konfius jap)

17 comments:

cik paro said...

thniah2..
nnti leh ar share..
hehehhe

Uncle Limau said...

Tahniah !!
:D

nnti buatla sdikit knduri ksyukuran :P

BezBuddy said...

iklan tu xsuke ko...hahahaha

ayin~weeweet said...

camana nak tau dpt buffered tu?oh..sungguh buta nuffnang :(

Muhammad Afiq said...

bagaimana nak dpt buffered ni?hoho..

+dieabella+ said...

cik paro: thanx...=)

uncle limau: hehe..thanx..=)

ayin~weeweet:tgok kt earning kt nuff nang..=)

muhammad afiq: aku pon xtau sgt tp bdk2 nih ckp kne maintainkan trafik byk2..hehe

DaHLia said...

lalu lalang jap...sebab rasa diseru..hehee

sis pun xnampak ni iklan kamu...Taylor mmg malu kucen..tapi DG ni..hmm konpius gak...

Ada blog lain daftar akaun saama?

noor afzan said...

takpe2..
usaha2..
blogwalking tarik trafik lagi dan lagi.
nanti ada la kot.

buffered dah tak nak lekat pula kat blog saya.
hari tu ada la juga.

+dieabella+ said...

dahlia: xdela sis..nih 1jek blog..xtau nape..hoho

noorafzan: jom sama2 kite blogwalking..hehe

Matt said...

aku gak la yg x dpt2 lg buffered.. sob sob (T_T)

cengkerangcipot said...

wahh tahniah2..

Iza said...

tahniah...

Lagenda said...

mak pon pelik nape iklan kat blog mak jap2 je ada..tu pon kira BE gak ke?? time org ramai, iklan x kluar..klu x de org, ada plak dier terkelip2 iklannya..

+dieabella+ said...

matt: xlame lg dpt le tuh..hehe

cengkerangcipot: thanx...=)

iza: thanx..=)

lagenda: kira BE gak..=)

buyat(bebola tomato) said...

weh kalo buffered da hbh die tukar jd meter ke??

+dieabella+ said...

buyat(bebola tomato): yupp..da abis tukar jdk metered earning lak..

buyat(bebola tomato) said...

hahaha baca entri terbaru ak...klaka jek