Tuesday, April 6, 2010

zaman da berubah

keadaan penuLis: tsengguk-sengguk study histology..lg 3bab...aishh!

girl's generation...hot gile!

_run devil run_

duLu-duLu
aku xkenal sape itu super junior,bigbang, 2ne1, girl's generation...etc
aku tgok drama/muvee korea jek..

skang nih
aku da jatuh cinta kat dorg..
mmg superb la dorg mnari+nyanyi..
ari2 tgok video dorg b4 study..haha

harapan
leh x aku nak muke+hidung+mata+telinga+rambut+kaki+pinggang macam dorg???
leh la...leh la....leh la...
leh nganga jela..haha

notatangan: wondering...bape la size pinggang dorg kan?? aissh!

18 comments:

.::WaNiE::. said...

saiz pinggang dorang 24 ke 26 entahh

hahah memanndaiii kekekke

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

salam ukhuwah...

hehe pelajar ukm gak ke...

seriously mereka artis2 korea memang gempaq...

rasenye pinggang2 merekani sama saiz dengan kuman kowt???

cikkiah said...

woot2!!
diorang memang howt kebabom ah!hoho

AbgFeroZ said...

ngeee tip tOp...
cute lagi :)

+dieabella+ said...

wanie: hehe..size 25 pramugari kan..=)

kembara kertas kosong: yupp..ukm gak..haha..same size ngan kuman tu da mlampau sangat..werkk!

cikkiah: cik wanie pon hot jugak..hehehe

abgferoz: aipp..xleh tgok lame2..haha

huzai arshad chin said...

retis mesia takleh celen pef0men retis k0rea bila bab live.series ckp dat0' ct ja yg 0k kal0 live wal0pun tak b0pe dgn dat0' ct nih.
hihih~ad0i!!
(kena baling ngan b0t0l dah pala aku)
:DDD
hakikatnya retis k0rea mmg superb
haha jgn marah..~^.^~

anaknos said...

xkenal maka xcinta bukan??
sye minat mreka juga..
hehe..

FyZa said...

huhu..hot glew..comey2 ah..

+dieabella+ said...

anaknos: btol3..hehe

fyza: jom nganga ramai2..hehe

hans said...

kurus sangat tak elok maaaa

Nurul Harun said...

nurul pun samaaaaaaa. dorang best and cantik and hot. hehehe

NiNa' said...

suke bigbangggg... ensem222

Mr.Z said...

artis group tu pun lawa2 kan..hehe

+dieabella+ said...

hans: nak kurus jugak..hehe

nurul harun: btol3..hot gileee...

nina': bigbang..muke jambu..hehe

mr.z: mmg lawa pon..perfect kot..hehe

Hafiz Mohd said...

mereka memang hot.. bah.. tetaapi saya x suka hot.. saya suka benda yg cool.. baru sejuk hati sejuk mata memandang...memang dunia dh berubah.. hehehe...saya suka Rabbani & Hijjaz je..sekali sekala tgk band korea ni memang cair..haiz.. tergugat iman sebentar..

+dieabella+ said...

hafiz mohd:hehe..bagus3 dengar nasyid..ciri2 laki pilihan wanita..ahakss...kuatkan iman yek..hehe

Aqila Sarah said...

ahaha . Qyla suke k-pop jugak . k-pop rawkss . tapy ta suke SNSD . ngeeee .

+dieabella+ said...

aqila sarah: bis tuh?mesti suke bigbang eg..hehe