Sunday, April 11, 2010

'si kembar the series' is coming!

seperti yang telah di inform kan kepada korang sume..dengan bangge+bongkak ye BELLADIEA akan mnerbitkan sebuah drama yang akan menghuru- hara kan belog korang sume..haha!

tajuk : si kembar the series..(melaka version: si KEMBAU the series..hehe)

pengarah+penulis skrip : beLLa

tukang kipas pengarah+tukang buat air : diEa..(haha..amik ko)

episod : inFiniti..(seLagi tuan bLog maseh bnafas)

peLakons : brad pitt+faizal tahir+enrique inglesias+zizan RL

sinopsis : mengisahkan tentang sepasang kembar semenjak dilahirkan sehingga kini yang sentiasa tabah dalam mengharungi kehidupan seharian mereka..ikuti kisah mereka n u'll noe how precious of being twins!

notatangan: b alert n nanti kan episod 1!!!

15 comments:

tricksrex said...

hah akan aku tunggu drama ni.cpat sikit ek kuar episod 1 2 3 haha

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

wah...semoga berjaya.. tak sabar nak tengok macam ne drama nie...:-)

TTT said...

ahaa nak tunggu opening night

.::WaNiE::. said...

wahhh ada bloggers launch takk
hahahah

uncle said...

waaa bila nak kuarkan..cepatt kasi huru harakan blog uncle nanti hahaha

maCy said...

nak tao final episod pelix :P

911 said...

woooo... dah ada grand opening.. tak sabar nak tunggu episod huru hara tuh.. kekeke

Shiela Latif said...

best..tak sabar tunggu drama dalam belog nie :)

bellar0ssa said...

wah drama?huhu.

+dieabella+ said...

tricksrex :hehe..ok2...xlama lg..

zikr the jalanan sepi perantau: hehe..

TTT : tunggu jgn xtunggu...hehe

wanie : xdela..tu da grand sgt..hehe

uncle: tunggu yek..hehe

macy: haha..final lmbt lg..

911: hehe..sabar eg..=)

shiela latif: thanx..tunggu tau..

bellarossa: drama tentang kami berdua..hehe

Jiox said...

sabar menunggu he he, nice story :)

jari je mari said...

yeay2... ada cerita baru... jgn klise' ngn citer lain ea...

+dieabella+ said...

jiox: tunggu k..=)

jari je mari: klise tu ape?yg penting dis is true story of us..hehe

huzai arshad chin said...

haha.xsab0 nk tggu epis0d sesi pengecaman tuh.
sy p0n ada anak buah kemb0 tp sampai skang xbleh nak cam lg mana abang mana adik.salu ja silap panggil ^^

+dieabella+ said...

huzai arshad chin: ok tunggu episod 2 k..hehe