Wednesday, April 7, 2010

baca london: menang london! contest..



sape xkenal en coretanperantau aka long hafiz sangat penipu ok..
sangat femes kot..hehe
pagi2 td aku blogwalking...
n mcm bese skodeng blog beliau..
tengok2 beliau de menganjurkan contest BACA LONDON : MENANG LONDON!..
pe lagi..aku pon nak la join gak..
jom join ramai2..
sila tekan SINI untuk maklumat lanjut...
adiah dia berbaloi-baloi...
i like!

referral: diri saya sendriri..peace!

ok..nih 2 entri beliau yg aku mahu komen..

1)Tag dan Award daripada Kota Raya London!!

aku suke entri beliau nih sebab de nama aku kat situ!..xcaya??nih bukti ye..


1. Cik Durarfakhira yang aku rasa baru sahaja start blog beberapa hari lepas.
2. Cik Ubi Kentang Sofa yang aku langsung tak dapat relate kaitan antara ubi kentang dan sofa.
3. Cik Belladia yang sedang belajar di UKM kalau tak silap aku lah.

tengok tuh!..de name aku..mase tuh aku sangat kembang ok..kembang dari sume segi..haha..yela..mesti aku femes lepas tuh kan..beliau kan ramai visitor+follower..mesti sume da nampak nama aku sekaligus skodeng blog aku sekaligus up kan trafik aku sekaligus naikkan duit nuff aku sekaligus aku leh g shopping...haha!thanx en coretanperantau..hehe

nih pulak entri pertama yg aku baca pasal beliau...sangat tabik spring tau kt beliau...1st time jumpe blogger yg merantau di luar negara...sekaligus aku terus jatuh cinta kepada BLOG beliau sekaligus menjadi follower beliau..sangat xcited utk tau kehidupan beliau n member2 kat sana...pesanan kepada en long hafiz: wish u ol da bes n cepat2 balek malaysia ok..hehe

notatangan: 1st time aku join contest..bukan giveaway..bangge ngan diri sendiri jap..hehe

6 comments:

.::WaNiE::. said...

good luck bebeh

BezBuddy said...

org nk msuk leh x?

HAMSINI said...

akak pun follow dia. nak tau juga contest apa.

sophie said...

goodluck..semoga menang

+dieabella+ said...

wanie: thanx..=)

diea: msuk le..n tulis org sebagai referral..hehe

hamsini: jgn lupe letak sy sbgai referral..hehe

sophie: thanx!=)

MineMixs said...

da msuk kontest ni ek..
gudluck..gudluck.. :)